Меню
 
Головна arrow Новини
Секретом здорової паски поділився головний лікар онкодиспансеру Валерій Зуб

У Чернігівському обласному онкологічному диспансері вже стало доброю традицією вітати пацієнтів та лікарів із найсвітлішим святом весни – світлим Христовим Воскресінням. Якщо раніше паски дарували меценати, то цього року в медзакладі прийнято рішення спекти пасхальні вироби власноруч. Тож вже із самого ранку п’ятниці в онкодиспансері чаклували на кухні – зі спокоєм, любов’ю та добром у серці готували 150 пасок, якими пригостять у Великдень мирян, котрих доля змусила зустріти свято на лікарняному ліжку. Процесом приготування великодньої випічки особисто керував головний лікар онкодиспансеру Валерій Зуб. Він розповів, що підготовка до святкування почалася заздалегідь: рецепт паски обрали саме такий, щоб випічка нагадувала домашню, кухарі його доопрацювали, потім придбали потрібні інгредієнти і з чистими намірами взялися до роботи. На приготування пасок пішов пуд борошна – тобто 16 кг. «Головний секрет паски, що приносить здоров’я, – це світлі думки про одужання наших пацієнтів. Нехай та тепла енергетика, яку ми вклали у процес приготування головної Великодньої страви, надасть сили, наснаги, віри у світле майбутнє. Здоров’я всім!», – звернувся до вірян головний лікар онкодиспансеру Валерій Зуб.

Рецепт здорової паски:
Борошно – 1 кг
Дріжджі пресовані – 50 г
Масло вершкове – 100 г
Цукор – 300 г
Молоко – 300 г
Олія соняшникова – 50 г
Яєчні жовтки – 10 шт., родзинки, ванілін
По дрібці здоров'я, добра, благополуччя, успіхів, надії, віри і любові




Офіційний сайт Управління охорони здоров'я Чернігівської обласної державної адміністрації

Copyright © 2008 adprinc  E-MAIL Розробка сайтів